Ontbijt concert met DUO Achterom

Op zondag 2 december vanaf 10.30 tot ca 13.00 uur kan je ontbijten met celllo muziek in Het Driekant Broodcafé achter het station. 

De cellisten Jascha Bordon en Alfian Emir Adytia ontmoetten elkaar tijdens de Zutphen Cello Academy. Sinds die dag arrangeren, componeren en spelen ze hun eigen muziek vanuit de Achterom in Den Haag.

DUO achterom is het resultaat van een exotische mix met Indonesische, Italiaanse en Nederlandse invloeden.
Een duo met een zeer uiteenlopend repertoire die dan ook het liefst op zeer uiteenlopende locaties speelt, van de kathedraal in Zutphen naar bruine kroegen in Den Haag tot op de Cello Biennale in Amsterdam en dit keer in de bakkerij van het Broodcafé. 

Alfian is op jonge leeftijd met viool, gitaar, piano en directie begonnen maar wijde zich al snel volledig aan de cello en het componeren. Zo heeft alfian al diverse composities uitgegeven en in premiere gebracht. Alfian doet nu zijn master conservatorium in den Haag bij Larissa Groeneveld. 
Jascha is geboren in Italië waar hij met piano begon, toen hij naar Nederland kwam en een orkest zag spelen wist hij het, hij wou cello spelen.
Jascha is jarenlang lid geweest van o.a. het Ricciotti Ensemble, Unicum Ensemble en pop orkesten. Door deze ervaringen heeft hij veel affiniteit ontwikkeld voor jazz en wereldmuziek. Jascha is recent afgestudeerd bij Jeroen den Herder in Rotterdam.

Dit is het 2e in de reeks van 4 Ontbijt Concerten, Het Driekant Broodcafé in samenwerking met de Cello Academie Zutphen van Jeroen den Heder organiseert. Op zondag 16 december is het volgende concert en zal in het kader van de Volksmuziek.
27 januari 2019 wordt de reeks afgesloten. Het is nog niet bekend met wie Jeroen dan zal spelen.  
De entree is vrij een vrijwillige bijdrage is welkom. 

Voor meer info: muziek inhoudelijk: Jeroen den Herder 06 21515938 organisatie: Henk Smit 06 30152060